Boråsvädret

En bilverkstad i Vara

Hej på er och välkomna till bloggen! Jag hoppas att ni ser fram mot den här dagen och att ni tycker det ska bli roligt att få läsa mina inlägg. Som ni alla säkert vet så arbetar jag som snickare i ända borta i Borås. Jag bor ju faktiskt i Vara så det blir en hel del pendlande dag efter dag och därför prioriterar jag att ha en hyfsat bra bil. Jag kör väl en tio mil dagligen och det händer att jag behöver hjälp med bilen. Därför ska jag i det här inlägget berätta om en bilverkstad i Vara som heter Högelids Bilservice.  

 

Det är faktiskt en hel del av mina läsare som haft frågor och funderingar på det här med bilverkstäder, eller snarare svårigheten att finna just någon professionell bilverkstad i Vara. Som det alltid är med bilverkstäder så är det lite som ett lotteri, det finns inte särskilt många “högvinster” men de finns! Högelids Bilservice är en mycket bra bilverkstad i Vara med en väldigt fin kundservice. Bilmekanikerna kan reparera och serva alla slags bilar och de är också duktiga på mindre plåtskador och lackförbättringar. Så erbjuder de även däckhantering och däckhotell. Det gör denna bilverkstad i Vara till ett mycket användbart företag för alla som söker efter en kvalitativ bilverkstad här i Vara. Personalen som arbetar på Högelids Bilservice har arbetat med att reparera och serva bilar under många år, därför har de stor erfarenhet och ett kunnande som jag tror att mycket få andra bilverkstäder har. Jag vill varmt rekommendera er den här bilverkstaden och vill ni beställa tid eller om ni har någon fråga, är det enklast att ringa till Högelids Bilservice. Telefonnumret hittar du på hemsidan. 

Detta inlägg var postad i