Boråsvädret

Getteröns VVS AB

God morgon och välkomna till mig här på bloggen! Jag hoppas att alla mina läsare har haft en riktigt härlig helg, fast än är ju inte helgen riktigt över för det är ju söndag idag! Jag ska snart ge mig ut på en söndagspromenad men först tänkte jag skriva några inlägg, och i det första inlägget ska jag ta upp det här med att man ibland kan behöva någon hjälp av en rörmokare. Har ni krånglande rör i Varberg, kan ni vända er till Getteröns VVS AB. Det har jag gjort, för jag äger en sommarstuga ute på Getterön, och där händer det titt som tätt att det hos någon av grannarna är något krånglande rör som behöver åtgärdas. Även jag har behövt hjälp av Getteröns VVS AB, fast det var när jag skulle koppla in både en diskmaskin och en tvättmaskin och ville få detta gjort utav proffsen! Vi är många som har sommarnöje här ute på Getterön, och inte bara det, även många har bestämt sig för att bo här året runt. 

 

Getteröns VVS AB är ett företag som hjälper sina kunder med deras krånglande rör i Varberg. Med mera får jag verkligen lägga till, för de kan hjälpa till inom det allra mesta som har med VVS att göra. Förra vintern frös en av mina grannars rör sönder och det hade kunnat bli en rejäl vattenläcka, men nu blev det inte det, för Getteröns VVS AB kom hit och lagade, eller snarare bytte ut röret på en gång. Det är guld värt att vi som bor här i våra stugor har en sådan god relation till det här företaget som alltid ställer upp så fint på sina kunder! Eftersom det är så många olika saker dessa experter inom VVS kan göra, tycker jag att ni som överväger sådan hjälp, skall höra av er till dem! 

Detta inlägg var postad i