Boråsvädret

Hede Byggservice Kungsbacka

Hej och hallå mina underbara och fantastiska läsare som dag ut och dito in läser här i min blogg. Idag är det måndag och jag hoppas alla läsare haft en bra helg och ser fram mot den här veckan. Jag tänkte jag att jag skulle berätta om en byggfirma i Kungsbacka som verkligen kan hjälpa till på ett bra sätt när det gäller sådant som är byggrelaterat. Det är ett företag som heter Hede Byggservice Kungsbacka som verkligen förtjänar lite uppmärksamhet på bloggen då det är en mycket kvalitativ byggfirma i Kungsbacka. 

 

Jag tror nog ni kan få nytta av det som jag har att berätta, för det har ju blivit min grej att tipsa er om olika företag inom olika branscher. För ett tag sedan gjorde jag ett riktigt fynd! Familjen betyder allt för mig och ett bättre boende var helt nödvändigt eftersom jag vill alla i min familj det bästa. Min fru och jag hade länge sökt efter ett hus och trots åtskilliga visningar var det svårt att hitta något som passade. Men en dag så vi huset som var perfekt, förutom att taket var i ett bedrövligt skick. Då behövde vi hjälp med en takrenovering. Jag är väldigt glad över att Hede Byggservice Kungsbacka kunde hjälpa till med det här. De är välkända här i trakterna för att vara ett pålitligt och kompetent företag som kan hjälpa till med väldigt många olika saker inom bygg och inte minst att de är väldigt duktiga på det här med tak också. Eftersom det här företaget utförde över 20 takrenoveringar förra året med 20 nöjda kunder, var det inget att tveka på, så det var mycket därför som min fru och jag valde just denna byggfirma i Kungsbacka. 

Detta inlägg var postad i