Boråsvädret

Hjälp med skorstensrenovering i Falun

Äntligen har jag blivit husägare. Jag har gått på otaliga visningar och alltid var det något med de hus som jag tittade på som jag inte tyckte om. Men nu har det äntligen hänt – jag har flyttat in i ett äldre och charmigt hus ifrån 1800 – talet. Precis ett sådant hus jag ville ha. Jag har nu många idéer om vad som behöver göras men jag har faktiskt börjat med det viktigaste först. Jag var i behov av ett företag som skulle kunna hjälpa mig med min skorstensrenovering i Falun där jag bor. Jonnys Skorsten & Kaminservice heter företaget som har hjälpt mig.  

Nu har jag en funktionell och säker skorsten, och jag är inte längre orolig för att det ska börja brinna. Fantastiskt bra hjälp som jag har fått ifrån det här företaget. Det här är ett företag som jag verkligen vill rekommendera även er andra som är i behov av någon av deras tjänster, som skorstensrenovering eller skorstensservice. Johnnys Skorsten & Kaminservice kan hjälpa oss i Falun eller runt omkring. De säljer nya skorstenar som de monterar och installerar. Alla skorstenar kräver omsorg för att de skall fungera optimalt. Jag vill uppmana alla husägare att se över era skorstenar. Det är er säkerhet det handlar om till sist. Det finns inte särskilt många företag som är verksamma inom denna bransch, det är jättebra att Jonnys Skorsten & Kaminservice finns. På deras hemsida finns det mycket bra information. Så nu när denna skorstensrenovering är gjord så sitter jag nu och planerar för vad jag ska fixa med här i huset härnäst. Jag ska måla om och tapetsera, göra om till en öppen planlösning så småningom och jag ser riktigt fram emot att få återkomma till er här i bloggen och berätta om vad som händer. Nu önskar jag er läsare en fortsatt fin dag! 

Detta inlägg var postad i