Boråsvädret

I.B.E Svets AB

God dag på er alla läsare och välkommen till min blogg. Idag ska jag berätta för er om fjärrvärmeinstallationen jag fått hjälp med. Huset som min fru och jag köpt är från 60-talet och här behövdes vissa åtgärder vidtas. Klimatsmart energi blev prioritet ett när vi flyttade in. Bort med den gamla oljepannan och in med fjärrvärme var det som stod på agendan. Vi anlitade ett företag som heter I.B.E Svets AB. Det här är ett företag som hjälper till med fjärrvärmeinstallation i Partille där vi bor, men deras kunder finns runt om i Göteborg, till exempel har många fått hjälp med fjärrvärmeinstallation förutom i Partille även i Mölndal och Kungälv. 

 

I.B.E Svets AB är ganska ensamma om att erbjuda en helhetslösning inom fjärrvärmeinstallationer till sina kunder. För mig var det här jättebra, för jag slapp anlita olika företag för att få till en kostnadseffektiv lösning. Eftersom I.B.E Svets AB skötte allt blev det enkelt, miljövänligt, billigt och på sikt så kommer det här att bli lönsamt för mig. Jag som villaägare bidrar inte längre till miljöförstöring med fossila bränslen vilket jag tycker är suveränt. Det är viktigt att alla drar sitt strå till stacken för att minska klimatpåverkan och den globala uppvärmningen. Det är därför jag tycker att I.B.E Svets AB är ett så bra företag som jag hoppas att riktigt många människor ska anlita om de önskar hjälp med sin fjärrvärmeinstallation i Partille med omnejd. Tänk till, tänk om och tänk rätt. Det är en viss investering just nu, men på sikt kommer man tjäna in kostnaden och till och till och med bli en vinnare rent ekonomiskt. Om ni tycker att det här låter intressant tycker jag att ni så fort som möjligt ska höra av er till I.B.E Svets AB. 

Detta inlägg var postad i