Boråsvädret

Janne Svenssons Byggtjänst

Hej och vad trevligt att just du kommer in till mig på bloggen idag. När företaget i Borås stängde ner sin verksamhet för att flytta produktionen till Finspång var jag faktiskt inte sen att haka på erbjudandet om att flytta till en ny ort. Jag var ändå trött på att bo i Borås och det här har gett mig möjligheten till att vidga mina vyer. Jag köpte en villa som jag håller på att renovera och fixa med, och när jag bestämde mig för en altan fick jag hjälp av en byggfirma i Finspång som heter Janne Svenssons Byggtjänst. Det var i våras, så hela sommaren har jag suttit på altanen när jag varit ledig. Jag tycker att Janne Svenssons Byggtjänst gjorde ett kanonjobb med att bygga denna altan och snart ska de hit igen, denna gång för en köksrenovering. Det är alltid lika roligt att få ge er tips på företag som verkligen sticker ut i den bemärkelsen att de har bra tjänster och service eller produkter att erbjuda. Janne Svenssons Byggtjänst är en byggfirma som jag är jättenöjd med och därför vill jag skriva ett inlägg och dela med mig om det här företaget till er, mina kära läsare. Eftersom jag är rätt så ny här i Finspång är jag glad att jag blev rekommenderad det här företaget av han som sålde huset till mig, för jag kände inte till vilken byggfirma i Finspång jag borde anlita. Det är så lätt att bli blåst i den här branschen, även om förstås de flesta företag är seriösa så räcker de med ett och annat rötägg för att orsaka lidande och personliga katastrofer för den som drabbas. Jag vill verkligen varmt rekommendera alla som söker en byggfirma i Finspång att anlita Janne Svensson Byggtjänst. 

  

Detta inlägg var postad i